Uleiurile Bambi Oil Joalis-Detoxifiere inca din prima zi de viata

Sanatate Holistica - 24th Mar, 16

Cu totii ne dorim sa avem copii sanatosi inca din prima zi a vietii lor.Sa nu aiba colici, sa doarma noptile, sa manance bine.Pentru majoritatea aceste stari par de fantezie, dar acum este posibil.

Datorita firmei Joalis noile uleiuri special concepute pentru bebelusi asigura detoxifierea si cresterea imunitatii bebelusilor.Dar sa aflam povestea acestor uleiuri magice si sa intelegem de ce sunt atat de speciale.Eu personal mi-as fi dorit sa am aceste uleiuri cand copii mei erau micuti.

Compania ceha, Joalis, lanseaza trei uleiuri unice si inovatoare pentru sanatatea bebelusilor si nu numai.
In plus, fata de componenta informationala, produsele contin ulei de migdale cu proprietati si calitati cosmetice unice si combinatii de uleiuri fine care permit aplicarea pe pielea sensibila a noilor nascuti pentru regenerare, protectie si catifelare.
De ce sunt uleiurile Bambi diferite fata de uleiurile de pe piata din aceeasi categorie?
Acestea combina tratamentul pielii copilului cu efectul informatiei.
Sunt concepute pentru a transmite informatia la nivelul pielii catre organismul gingas al bebelusilor si nu numai
Informatia are influente pozitive pentru functionarea corpului uman
Ulei de bebe cu continut de galbenele si vitamina E, catina, macese (trandafir salbatic), bisabolol.
Uleiurile contribuie la solutionarea celor mai frecvente simptome ale bebelusilor. Cel mai important factor este imunitatea si calitatea sistemului respirator si tractul digestiv in relatia dintre acestea.
Sistemul nervos a carui dezordine se poate manifesta in neliniste, insomnie, colici, lipsa poftei de mancare, eructatii (sau vome)  trebuie incluse aici.
Alti factori importanti de mentionat sunt: imbunatatirea tolerantei  la vaccinari, calitatea pielii si eliminarea excesului de anxietate si agresivitate.
Sunt trei tipuri de uleiuri disponibile usor de deosebit prin culoare.
Aceste trei uleiuri sunt concepute ca o linie unitara  si de aceea recomandam utilizarea alternanta a acestora .De exemplu, rotirea regulata in ordinea indicata pe eticheta ambalajului si aplicarea zilnica a flaconului diferit.
Inceperea detoxifierii bebelusului inca din primele zile de viata permit parintilor sa se bucure de copilul lor.


In randurile de mai jos prezentam scurta istorie a povestii celor 3 uleiuri Bambi, , a acestor uleiuri miraculoase, redata in modul sau original  de domnul dr.Jonas, creatorul acestora si al firmei Joalis Cehia.
Cele 3 uleiuri Bambi, al caror continut imbina uleiuri fine concepute  pentru tratarea noilor nascuti si pilea delicate a acestora. Comparate cu orice alt ulei de pe piata, uleiurile Bambi au ceva diferit. Acestea pot fi utilizate la orice varsta, nu neaparat pentru nou nascuti sau copilasi , dar in egala masura pentru adultii care nu pot administra preparatele Joalis pe gura (in latina: per os).


Aceste uleiuri delicate sunt proiectate pentru ca informatia sa fie distribuita in organism prin piele, cel mai mare organ al nostru.Trebuie sa subliniem, faptul ca transferul informatiei la nivelul pielii se efectueaza exact la fel ca in cazul administrarii orale.Am testat si verificat acest factor  acum cativa ani, ne explica stimabilul domn doctor Jonas, intemeietorul terapiei de detoxifiere Joalis.

Natural, transferul la nivelul pielii, il putem utiliza cu aceeasi eficienta maxima si pentru preparatele cu administrare orala ale firmei Joalis.( Retineti insa, a nu se pune pe piele nici un fel de sirop).  Asadar uleiruile Bambi combina doua efecte: tratamentul pielii bebelusului si impactul pozitiv al informatiei pentru functionarea corpului uman.Si acum permiteti-mi sa imi continui povestea inceputa.

Indata ce un copil vine pe aceasta lume, parintii acestuia incearca  sa il inzestreze pe acesta cu ceva.Daca parintii sunt plini de creativitate in termenii literari, acestia le spun copilului povesti si basme inventate. Unii parinti foarte talentati vor publica astfel de povesti intr-o carte.Cea mai cunoscuta poveste este “Winnie the Pooh” – dea altfel aceasta poveste a fost creata de tata pentru fiul sau.
Nu doresc sa ma alatur acestor” scriitori ai fagaduintei” , dar m-am gandit si eu ca ar trebui sa inventez ceva pentru baiatul meu, Andreas, si anume un preparat special cu efecte pozitive pentru sanatate.
Apoi au fost create aceste combinatii unice de tratament prin piele.


Rezultatele m-au surprins chiar si pe mine.Acum fiul meu are trei ani si jumatate si nu a avut nevoie de niciun medicament, sau sa mergem cu el la un pediatru pentru consultatii, nu a suferit de colici, si nu a fost tratat cu niciun antibiotic; tot timpul tenul sau a fost perfect catifelat si pur, a dormit intotdeauna foarte bine si nu a fost nevoie sa petrecem cu el nopti albe. In magazinele de jucarii nu a trantit cu nici o jucarie si nu s-a tavalit pe jos plangand. Nu a fost datorita lui Andreas, ci datorita uleiurilor bambi aplicate pe pielea lui.
In timp ce cream aceste uleiuri, m-am gandit ce puteam face pentru copilul meu. Bineinteles, cea mai importanta a fost imunitatea si acea rezistenta la boli.
Calitatea sistemului respirator si tractului intestinal ajuta cresterea imunitatii.

Cu pielea bebelusilor, mai este o problema. Apar tot felul de eczeme, rani, eruptii cutanate de la caldura, si imperfectiuni ale pielii. Pielea, mereu semnaleaza cate o problema. Nu in ultimul rand este vorba despre sistemul nervos al copilului. Probleme ca neliniste, insomnie, sau dezordini ale sistemului nervos autonom manifestate prin colici, absenta apetitului, la fel ca si vomitismul ,sunt relationate cu sistemul nervos. Cand hipotalamulsul, functioneaza bine, stabilitatea nu numai a sistemului nervos autonom dar si apetitul adecvat sut asigurate. Alti factori importanti sunt toleranta buna la vaccinuri si eliminarea excesului de anxietate si agresivitate.Acestea au fost obiectivele pe care m-am concentrat cand am creat uleiurile Bambi.

Ca o concluzie, pot spune ca orice este necesar pentru sanatatea copilului este cuprins in aceste trei uleiuri. Am dovedit in cativa ani de testare ca am reusit sa  asigur toate calitatile necesare acestor trei uleiuri impreuna cu efectele care pot fi asteptate. Nu pot afirma ca un singur ulei contine anumite informatii sau un altul contine alte informatii. Preparatele sunt concepute intr-un alt mod, mai cuprinzator, asa ca, ar trebui sa incepem cu cel galben, sa continuam cu cel portocaliu si sa sfarsim cu cel albastru. Nici daca incepem intr-o ordine diferita, nu facem o greseala. Utilizarea ideala este sa rotim uleiurile – prima zi o culoare, a doua zi a doua culoare, a treia zi a treia culoare si sa continuam la fel. Cel mai bun rezultat se obtine rotindu-le in acest mod.

Uleiurile Bambi ne permit sa incepem detoxifierea bebelusilor inca din prima lor zi din viata si permit  parintilor sa se bucure de nou nascuti  mai mult decat atunci cand copilul acestora sufera de diverse probleme de sanatate care produc suferinta parintilor mai multa decat copiilor. Imi doresc ca aceste noua categorie de preparate sa fie un inceput glorios. Considerati aceste preparate nu doar ca o demonstratie a  posibilitatilor de detoxifiere dar ca si un cadou din partea mea pentru toti copii.
Dr. Josef Jonas