Curs Consilier Detoxifiere 
Joalis

21-22 noiembrie
2015

Metoda orginara din Cehia al carei fondator este MUDr.Josef Jonas, detoxifierea Joalis reprezinta piatra de temelie a sanatatii noastre cu o activitate de peste 20 de ani.Acum si in Romania.
Scopul cursului de bază are ca punct de referinţă prezentarea ideilor despre bolile civilizaţiei, prevenirea şi vindecarea acestora. Ne familiarizează cu esenţa medicinei de detoxifiere, conceptul de toxine şi nu în ultimul rând teoria pentagramei chineze.
Graţie preparatelor pentru detoxifiere, medicina bazată pe denocivizare, ne asigură o bază şi un mijloc excelent  de a ne consolida sănătatea şi calităţile pozitive ale acesteia.
Avantajul preparatelor Joalis este că sunt natural si nu intervin în funcţionarea naturală a organismului uman. Produsele  sunt aprobate de autorităţile competente ca fiind suplimente alimentare, remarcabila fiind calitatea acestora.
Detoxifierea Joalis este metoda revolutionara, unica in lume, care te ajuta sa:
Scapi de obiceiuri nesanatoase
Iti reda tineretea si energia
Elimini cauze ale bolilor identificand şi deschizand focarele de toxine
Iti detoxifiezi sistemul nervos - identifică toxine psihice şi le elimina
Din punct de vedere al medicinii de detoxifiere trebuie sa punctam ca cel mai devreme, în copilărie, se formează focarele din plămâni şi căile respiratorii. La adulţi, cel mai frecvent se formează în colon. Prin intermediul intestinelor, este posibil ca agenţii patogeni (toxinele) să-şi formeze capsule în articulații, oase, sisteme ale tractului urinar, piele, creier, limfă. Acest proces atinge rareori sau mult mai târziu domeniul inimii.
Preparate unice si naturale administrate in conformitate cu MTC in functie de incarcatura toxica masurata de EAV (aparatul specific marca Joalis).
Doua zile in care vei afla cum sa traiesti fara toxine dar si cum sa folosesti preparatele naturale  Joalis pentru ai ajuta pe altii dar, in primul rand pe tine.
Detalii privind locatia si costul la telefon 0722 926681 sau 0770326272
Trimite-mi  un email la stoecrisa@gmail.com, cu urmatorul titlu cod:CBCDJ-2015 si urmatoarele informatii:nume si prenume;  telefon;
Lector Joalis este Cristina Ofelia Stoenescu, cu o experienta de 8 ani in terapiile alternative si consiliere spirituala.Daca doriti sa aflati mai multe despre lector, vizitati site-ul: www.bioterapiasanatatii.ro.
In acest pret sunt incluse materialele de suport de curs si diploma internationala de consilier Joalis oferita de Joalis International S.R.O. din Praga, Cehia.
Sanatatea nu este un mister, este o destinatie! Sanatatea inseamna schimbare in viata ta si aceasta este oportunitatea pe care o asteptai.Profita de ea si vino la acest curs.
LOCURI LIMITATE!


CRACIUN DE POVESTE

13-14 decembrie 2014

Sanatatea este cel mai frumos cadou!
Magia sarbatorilor de iarna ne invaluie si ne cuprinde incet pe fiecare.
Va astept cu drag cu tolba plina de sanatate ca-i mai buna decat toate, in acest weekend la targul marca, Zodiac Cafe.
Poti oferi sau iti poti oferi,clipe de sanatate achizitionand carduri discount cu pachete terapeutice.
Intr-o locatie magica, cu iz de poveste, Palatul Inspayer, gazduieste acest minunat targ.
Ma gasiti la standul cu nr.17


CURS CONSILIER DETOXIFIERE JOALIS

25-26 aprilie 2015

Devin-o si tu consilier Joalis si iti poti imbogati astfel experienta in activitatea ta terapeutica sau in viata ta.O metoda excelenta, unica si revolutionara atat de simpla  si de naturala,  care te va ajuta si pe tine.
Vei afla informatii extrem de folositoare, atat pentru tine cat si pentru a-i ajuta pe oameni aflati in suferinta.
Cursul se adreseaza terapeutilor, medicilor cu deschiedere catre abordarea holistica a detoxfierii, dar si celor care vor sa traiasca sanatos, sa fie propriul lor consilier in detoxifiere.
Vrei sa te simti bine? Da-mi voie sa iti spun ca boala reprezinta un organism incarcat de toxine, mai ales emotionale, iar astazi cam tot ce ne inconjoara ne afecteaza in structurile emotionale.
MUDr. Josef Jonas se numără printre cei mai cunoscuţi cercetători cehi în domeniul medicinii naturale. Este un pionier al direcţiilor moderne din medicina naturală şi autor al metodei de detoxifiere dirijată şi controlată a organismului. Activităţile sale actuale cuprind, pe lângă activitatea în societatea Joalis, activităţi de publicistică şi susţinere de prelegeri, dar si munca directa cu clientul.
Este autorul metodei de detoxifiere dirijată şi controlată unică şi originală in lume.
Un curs extrem de captivant si o oportunitate  imensa pentru a afla:
•Cum sa intelegi simptomele si cauzele la un nivel mai profund si mai intim, folosind unelte vechi  orientale ca diagnoza  pe meridianele energetice ;
•Sa intelegi interactiunile dintre sanatatea fizica, emotionala  si spirituala
•Cum sa readuci  echilibrul in organism cu programul de detoxifiere Joalis
•Care sunt principalele grupe de toxine
•Cum sa lucrezi cu alte persoane si sa alcatuiesti un program de detoxifiere
•Despre preparatele  Joalis si cum sa lucram pentru diferite afectiuni ca:osteoporoza, intoleranta la gluten, insuficienta vasculara, alergii, detoxifierea sistemului nervos, afectiuni virale, borelioza, boala Chron dar si alte afectiuni.