Detoxifiere dirijata si controlata Joalis

9th Mar, 15

SIMPLU SI FOARTE EFICIENT!

                                                        ELIMINA CAUZELE BOLILOR SIMPLU SI NATURAL!

In ziua de astazi, poate e mai greu sa faci o detoxifiere la anumite ore sau dupa un anumit ritual obositor sau care iti ia timp indelungat. ACEASTA METODA DE DETOXIFIERE ITI POATE SALVA VIATA atunci cand crezi ca nu mai exista sanse!

SANATATEA ESTE CEL MAI PRETIOS DAR!

Cei 5000 de ani de medicina traditionala chineza pusa in slujba sanatatii impreuna cu extraordinara experienta in domeniul toxinelor cele mai diverse si complexe cu care se confrunta organismul uman in ultimele decenii si in prezent, a MuDr.J.Jonas.

DETOXIFIEREA DIRIJATA SI CONTROLATA JOALIS, este de departe, cea mai simpla si eficienta metoda de purificare a nivelelor profunde din organismul uman.

ALEGE sa elimini cauzele durerilor de cap, sindromului climateric (premenopauza), dereglari metabolice, recelilor frecvente, displazia prostatei, eczemelor, HPV, sa reglezi functiile organelor principale s.a.

Cea mai sigura si eficienta metoda holistica naturala de detoxifiere a intregului organism,

la toate nivelurile-fizic, emotional, mental!

Medicina de detoxifiere sau purificarea internă a omului este o metoda holistica.

Detoxifierea este procesul de utilizare al produselor medicinii naturale. Ea dezvăluie cauzele, rădăcinile afecţiunilor de sănătate în spiritul medicinii integrale.

Cateva precizari despre preparatele Joalis:

Preparatele Joalis sunt produse pur naturale, prelucrate cu aşa-zisa HDTx-technology, adică tehnologie capabilă să introducă informaţii spectrale despre toxine în purtătoarele de informaţii, care sunt alimente obişnuite. În baza recunoaşterii acestor informaţii, organismul îşi activează sistemul de apărare şi elimină toxina respectivă prin forţe proprii. A doua componentă a preparatelor Joalis o reprezintă plantele şi alte substanţe active.

Astfel, preparatele Joalis nici nu introduc în corp vreo substanţă chimică, artificială şi nici nu înlătură ele însele toxinele – ele doar oferă organismului informaţii, despre modul în care acesta poate elimina singur toxinele, utilizând capacităţile naturale de auto vindecare.

Acest proces are un caracter de lungă durată, atenuarea dificultăţilor putând fi înregistrată cam după o lună, în funcţie de gravitatea problemei şi de durata existenţei acesteia.

Problemele fizice şi psihice au în general, mai multe cauze . De aceea, trebuie să fie atinse diferite tipuri de toxine şi utilizarea unui singur preparat nu are prea mare importanţă. Pentru atingerea efectului dorit, este neapărat necesar să se alcătuiască un ansamblu de mai multe preparate, aşa-zisa cură de detoxifiere.

DE CE metoda detoxifierii Joalis?

*        este dirijata si controlata

*        preparate din plante, cu spectru informational

*        produse specifice (toxine, organe,focare)

*        este personalizata

*        organismul indica locul si cauza suprasolicitarii: se efectueaza evaluarea holistica a sanatatii pentru a stabili programul de detoxifiere

*        organismul alege cea mai potrivita metoda

*        se bazeaza pe principiul pentagramei chinezesti (cele 5 componente , creier si sistemul imunitar

*        organismul nu este suprasolicitat

*        este capabila sa identifice si sa deschida focarele microbiene, deci merge la radacina problemei sau dezechilibrului

*        are capacitatea de a detoxifia sistemul nervos

*        identifica toxinele psihice si le elimina

         Cum procedam:

Consilierul Joalis face evaluarea holistica de sanatate si apoi se alcatuieste programul personalizat tinta pentru restabilirea echilibrului in organism.(vezi aici, despre sistemul de evaluare)

Detoxifierea Joalis se bazeaza pe experienta milenara a medicinii traditionale chinezesti care trateaza omul ca un intreg in ansamblul sau, astfel ca putem depista care este adevarata cauza a tulburarii sanatatii Dvs.

Folosirea preparatelor de detoxifiere nu substituie tratamentul recomandat de medic, atunci cand acesta exista.

Programeaza-te acum la o sedinta de evaluare holistica de sanatate la tel:0722926681-Cristina

Mai multe despre preparatele naturale Joalis, aici