PIC- Purificarea Interna Controlata – Tehnica revolutionara, naturala si unica in lume JOALIS

11th Apr, 16

PIC -Purificarea Interna Controlata – Tehnica revolutionara, naturala si unica in lume JOALIS 

DE CE sa suferi de simptome cronice ca:

De multe ori oboseala pare a fi fara o cauza aparenta. Simți că ceva nu este în ordine cu tine, cu toate că doctorul spune ca esti sănătos. 
Stiai ca exista o metoda unica, ce are ca scop rezolvarea simptomelor cronice?
Încearca metoda unică P.I.C.Joalis-Purificarea Interna Controlota!
Această metodă începe atunci cand se termină medicina convențională. Dar in acelasi timp este si o tehnica de preventie. Este o metodă holistică (holos- totul cuprinzator), se ocupă cu starea de sănătate a condiției umane dintr-o perspectivă holistică. Rezultatele Metodei P.I.C. doar confirmă faptul că stadiul sănătății umane trebuie să fie privit ca o combinație a psihicului sănătos și afectivitate impreuna cu un corp fizic sănătos. Una fără cealaltă nu poate exista. 
Pentru metoda P.I.C. este foarte important de a regăsi propria stima de sine a omului, pentru o serie de boli, bazate, printre altele, pe faptul că o persoană se cântărește pe baza cum a fost într-o viață anterioară și să nu accepte mediul ca nu au apreciat suficient abilitățile și eforturile sale.

In metoda P.I.C. cauza dificultăților care împovăreaza organismul sunt diferite tipuri de toxine. Tipul specific de încărcare toxica poate fi determinată pe baza testarii reflex vegetative cu ajutorul  dispozitivului de electro-acupunctura Salvia (EAV), care a fost inventat de dr. Reinhold Voll.
In baza acestei testari se obtine rezultatul privind  toxinele existente in organism in baza caruia sunt recomandate suplimentele corespunzătoare Joalis sau alte recomandări privind alimentația în general. 
Aceste preparate ajuta organismul sa scape de incarcatura toxica respectiva și astfel de problemele de sănătate. Aceasta este medicina infomationala – medicina viitorului!