Evolutie personala

Introducere » Pasul 1 » Pasul 2 » Pasul 3

Spiritus  Vitae - Cunoaste/ Echilibreaza/ Mentine

Tehnica holistica pentru intreaga viata!

Draga cititorule, cand vei pasi pentru prima oara in lumea terapiilor holistice, pe acest site, probabil ca vrei sa afli cate ceva despre educatia holistica. Poate o faci din interes si curiozitate, sau poate esti dornic sa afli lucruri noi, sa afli mai mult. Ce inseamna holistic? Simplu, inseamna, a integra totul in sinele uman (holos in greaca veche inseamna totul).
Curiozitatea si pasiunea de a sti mai mult au fost, de altfel, vectorii intregii dezvoltari istorice.
Poate ca vei citi randurile ce urmeaza doar din lipsa de preocupare sau esti in cautari. Oricare ar fi atitudinea ta, sa stii ca este fireasca deoarece personalitatile sunt foarte diverse.
Lumea este vasta si nelimitata iar in randurile ce urmeaza iti voi prezenta lumea autocunoasterii de sine, a introspectiei interioare,  a intelegerii profunde asupra starilor sau trairilor pe care le intampini sau cu care te confrunti, numita in ansamblu– SPIRITUS VITAE.
In Roma antica la intretinerea focurilor, suflul de aer era numit de acestia spiritus. Spiritul era asadar, suflul datator de viata in acest context, pentru foc. Cu cat il mentineau mai bine cu atat focul ardea mai mult. Relationat la uman, spiritus, este acel suflu al vietii eterne, acea esenta  care mentine viata la vibratie inalta. El nu se poate vedea insa se poate SIMTI.
Cu asta ma ocup eu, sa ghidez si sa sustin, pe toti aceia al caror suflet este ratacit, si doresc sa descopere, sa inteleaga si sa pastreze aceasta energie vitala.
La ce te ajuta tehnica holistica de dezvoltare personala si spirituala  – Spiritus vitae (suflul vietii /esenta vietii) :
[CEM- Cunoaste/ Echilibreaza/ Mentine]

  • Ati intelege starile si emotiile si cum functionezi cu adevarat
  • Ati elibera energia negativa, lucrand treptat cu fiecare chakra 
  • Ati echilibra  energia 
  • Ati mentine si pastra starea de bine si armonie 

Pe scurt este tehnica holistica pentru o viata intreaga!
Intreaga viata este un lung sir de lectii…. 
Si inca ceva, ca o continuare ….
Dumnezeu a lasat la indemana semenilor sai, unelte si tehnici foarte simple!
Insa noi umanii ne-am cam invatat sa le complicam.
De exemplu, hrana simpla si integrala, o unealta la indemana tuturor, dar totodata si foarte ignorata de majoritatea, iti asigura sanatate pe termen lung. Acest fapt este dovedit din ce in ce mai des.
Insa hrana nu este totul pe lumea aceasta, traim in acord cu legile naturii, sau asa ar fi bine pentru noi.
Increderea in noi, iubirea fata de noi, intelegerea fata de noi, aprecierea fata de noi, sunt date deoparte inca din mediul familial timpuriu, in scoli nu ne invata nimeni despre suflet, incredere, putere personala, ghidare si incurajare in descoperirea drumului in viata. Si continuam sa mergem, sa mergem, in deriva, prin viata, si ajungem intr-un moment in care ne intrebam:
Cine sunt? Este bine? Ce se intampla cu mine?
Care este rostul meu pe aceasta lume?De ce mi se intampla numai mie?
Iti este cunoscuta aceasta poveste, drag suflet minunat? 
Unii vor comenta:prostii, insa fara a fi convinsi sau, din ignoranta.
Altii inclina sa recunoasca dezordinea sufletului lor raportat la viata acestora.
Ei, o alta parte, una mica, recunosc ca au nevoie de ajutor…insa acum vine si intrebarea: Oare este pentru mine?Lasa, poate altadata!
Raspunsul meu este DA este pentru oricine VREA sa EVOLUEZE si sa traiasca cu adevarat. Pentru ORICINE se simte impotmolit, frustrat, nefericit, neinteles, trist, apatic, in deriva, si altele.
VIATA este cu adevarat frumoasa, NOI ne creem VIATA.
Energia se manifesta in jurul tuturor fiintelor vii. 
Celebrul Einstein a demonstrat: Masa reprezinta energie condensata.
Buuunnn asa! Asadar, ceea ce se vede din noi se numeste masa corporala, corp fizic sau energie condensate la un anumit nivel de vibratii. Insa ceea ce nu se vede …este energia sau suflul vietii care este partea cea mai importanta din componenta umana. Aceasta din urma are vibratii mai inalte si pure, care nu poate acumula energii joase la infinit. Aici “zac” ani de zile, frustari, suparari, ganduri negative si apoi incet dar sigur ajung sa se tranforme in simptome in corpul fizic si in final in boli. Daca noi nu invatam sa lucram cu energia, sa o intelegem, sa o curatam, sa o echilibram si sa o mentinem, nu vom reusi sa traim cu adevarat.
Cu cat lucrezi mai mult cu energia proprie cu atat vei fi mai intelept, mai sanatos, mai bine in viata ta, te vei deschide catre tine si catre bogatiile vietii.
Si aceasta energie subtila a vietii am numit-o, Spiritus Vitae.
Asa cum esti invatat sa te speli pe dinti si sa iti speli corpul fizic, asa vei invata sa ai grija de igiena spirituala.
Sipiritus vitae este, sa-i spunem in termeni actuali un KIT de sinteza al evolutiei sufletului cu ajutorul caruia inveti igiena energetica.Sau altfel spus inveti sa iti pastrezi la standarde inalte energia mai putin condensate din jurul corpului tau fizic, numita AURA.
Cele 7 chakre reprezinta un sistem energetic care uimitor se suprapune peste sistemul endocrin uman in corpul fizic.Exista o interelationare intre aceste doua sisteme la un nivel mult mai profund, insa cel mai vechi este de fapt sistemul energetic.De ce? Simplu, deoarece acesta are memorat toata constiinta adunata in existentele precedente.Si aici, pe pamant venim ca sa invatam sa ne iubim pe noi insine, sa ne respectam, sa eliberam fricile, sa fim noi insine, sa traim in armonie cu natura.Sa iubim si sa ne iubim! Despre aceste lucruri invatam la cursul meu.Este simplu, natural si sanatos.
Iti doresc un spirit sanatos!

Vestibulum at metus ut dui iaculis vestibulum. Etiam imperdiet eleifend aliquam. Mauris mi erat, ornare vel pretium ut, commodo sit amet justo. Proin vel leo nec urna vulputate pharetra at vitae nisi. In fringilla semper felis non molestie. Nullam pellentesque eu sem suscipit tristique. Duis accumsan maximus dictum. Ut in velit ante. Praesent nec nisi nulla.

Morbi vitae velit vitae dolor pharetra sodales. Cras finibus, lorem et malesuada dictum, metus leo finibus nulla, sit amet consectetur eros ante ut metus. Cras pulvinar neque nulla. Quisque nec egestas metus. Morbi condimentum mauris non leo hendrerit volutpat. Cras ligula tellus, porta a imperdiet non, vehicula id felis. Morbi pharetra vehicula venenatis. Vestibulum mollis vel erat eget pellentesque. Donec dictum libero ipsum, eu lobortis leo finibus et. Donec vel sodales ante. Vivamus vitae metus eu leo dictum molestie. Nulla facilisi. Aliquam vitae odio a arcu vulputate efficitur. Duis fermentum lorem in massa semper efficitur. Aenean tellus ipsum, molestie id sodales nec, aliquam id nulla.

    

Terapii Holistice


Vitrina cu Produse Naturiste


Detoxifiere Holistica


Evaluare Holistica de Sanatate


Evolutie Personala