CORDREN

Preparatul este destinat îndepărtării focarelor microbiene din aparatul cardiovascular. Are influenţă pozitivă asupra funcţiilor aparatului nervos al inimii, contribuie la îmbunătăţirea stabilităţii emoţionale.


ACHOL

Preparat complex pentru stabilizarea nivelului ridicat de colesterol (hypercolesterolemia).Combinat cu alte preparate poate să distrugă acumulările de colesterol din artere.


CRANIUM

Preparatul este destinat îndepărtării focarelor microbiene din sistemul nervos central. El cuprinde şi detoxifierea măduvei spinării. Are o influenţă pozitivă asupra funcţiei sistemului nervos central, în primul rând a imunităţii şi manifestărilor emoţionale, ca şi asupra sistemului nervos periferic şi a sistemului nervos vegetativ.


STRESON

Preparatul este destinat îndepărtării consecinţelor stresului, în primul rând în zona mintalului. Indepărtarea consecinţelor stresului emoţional poate duce la modificări pozitive în zona psihică şi somatică.


LIVERDREN

Preparat pentru degajarea focarelor microbiene din ficat. Duce la îmbunătăţirea funcţiei ficatului, a veziculei biliare şi a canalelor biliare, la influenţarea pozitivă a altor organe, inclusiv a psihicului şi a sistemului nervos.


LYMFATEX

Preparatul este destinat îndepărtării focarelor de infecţie din sistemul limfatic. Focarele din sistemul limfatic reprezintă o sursă de toxine microbiene, care influenţează negativ nu numai funcţia acestui sistem, dar şi toate celelalte organe ale organismului nostru.


Igienizator legume si fructe

Excelent pentru neutralizarea pesticidelor si altor toxine din legume si fructe, si carne.

Excelent pentru purificarea aerului din locuinte, pentru a imbogati apa de baut.