OFT- Atingerea originara (Original Feeling Touch)

19th Nov, 14

Un pas catre vindecarea emotionala!

Original Feeling Touch (OFT - Atingerea senzatiei originare) este o metoda terapeutica revolutionara,  rezultatul unei explorari indelungate a dinamicii ascunse a vindecarii.

Vindecarea este o calatorie care presupune sa constientizam si sa aducem la lumina adevarata noastra esenta, iar OFT ne ofera un mod foarte simplu si eficient de a face acest lucru. Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti: relaxarea profunda a sistemului nervos prin atingeri ale spatelui, urmata de conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire, ceea ce permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale.

Original feeling touch(OFT) este o tehnica de eliberare a blocajelor energetice prin contactul cu tine insuti. Suportul oferit de un practicant de OFT, care prin palparea zonei abdominale sprijina foarte mult, insa fara  prejudecati,  la eliberarea blocajelor energetice care s-au acumulat de-a lungul timpului in colon, ficat, pancreas, stomac sau intestine. Este o tehnica blanda dar profunda, care poate rezolva multe dintre problemele digestive, printre care: probleme de greutate, tulburări intestinale, dureri abdominale, probleme ale constipatiei, ficat / vezica biliara disfunctii, reflux acid, stimulare limfatica și multe altele.

Despre aceasta tehnica iti recomand articolul DE CE Original Feeling Touch

Programari sedinte de OFT la telefon: 0722926681-Cristina