REFLEXOTERAPIA

20th Nov, 14

Cu o traditie  milenara,  printre practicile stravechi se numara si reflexologia sau reflexoterapia. Prin masajul reflexogen putem produce efecte pozitive asupra sistemului de baza si, prin el, in tot organismul(in talpa se afla proiectia punctelor ce corespund organelor vitale. Prin masarea zonelor respective practic se obtine deblocare energetica si neurosensibila, conducand la echilibrarea si detensionarea in tot organismul. Este foarte important de subliniat, modul de lucru, care face diferenta in obtinerea unor rezultate excelente, si anume abordarea holistica a reflexoterapiei.

Timp total de lucru: 50 min- 60 min

Atunci cand sistemul muscular este slabit, muschii membrelor inferioare cedeaza, iar cei douazeci si sase  de muschi ai fiecarui pricior se deplaseaza exercitand o presiune auspra anumitor terminatii nervoase. Trasmiterea nervoasa si circulatia  sangvina la nivelul piciorelor sunt incetinite, fvorizand formarea unor cristale compuse din saruri minerale rezultate din deseuri toxice.

Prin reflexoterapie se disloca aceste cristale si permite circulatiei sagvine si impulsurilor nervoase sa actioneze din nou cu eficacitate producand modificari benefice in organism. Deasemenea se pot elibera blocajele de energie si se poate ameliora nivelul de bioenergie al celulelor avand efect asupra starii tesuturilor, normalizeaza fuctionarea organelor, contribuind la circulatia mai buna a sangelui, ameliorand metabolismul, fortificand sitemul imunitar si in acest fel contribuie la ameliorarea starii generale a pacientului.

Desigur, pe langa acest masaj un rol important se acorda si altor factori precum alimentatia sanatoasa, miscarea si  linistirea mintii.

CONTRAINDICATII  in interesul pacientului:

Acest masaj nu este indicat la persoanele care tocmai au mancat si nici dupa ce le-au fost administrate medicamante (in mai putin de o ora de la administrarea medicamentelor).

Rezultate excelente se obtin in programul combinat de reflexoterapie cu aquadetox.Durata de 60 minute.

Programari telefonice , vezi pagina Contact