Access Consciouness

4th Feb, 15
CEL MAI SIMPLU,  CEL MAI PRAGMATIC,  CEL MAI RAPID,  CEA MAI MARE  USURINTĂ, CEA MAI PROFUNDĂ SCHIMBARE
PENTRU RIDICAREA NIVELULUI DE CONSTIINTA
•Cum ar fi daca viata nu ar mai fi grea?
•Cum ar fi daca nu ai mai avea dureri si boli in corpul tau?
•Cum ar fi daca relatiile tale ar fi armonioase, cu bucurie?
•Cum ar fi daca stresul ar fi eliberat complet din viata ta?
•Cum ar fi daca ai scapa de insomnie si de depresie folosind instrumente simple, cu usurinta?
•Cum ar fi daca ai accesa din nou creativitatea ta?
•Cum ar fi daca banii nu ar mai fi o problema sau o suferinta?
•Cum ar fi daca ai putea avea USURINTA, BUCURIE, EXPRESIE EXUBERANTA SI ABUNDENTA in viata ta ACUM?
•Cum ar fi sa te simti din nou "acasa" in viata ta? Cum ar fi sa ai din nou acel sentiment ca totul e bine si ca totul a fost intotdeauna bine?
•Cum ar fi sa nu te mai simti singur ci sa te simti sprijinit de tot universul?
 
Vrei sa AFLI ce este POSIBIL pentru TINE?
Programeaza o sedinta cu mine la tel 0722 926681-Practician Bars (durata 1,5ore)
 

Sunt fericita ca esti aici!Cu metoda  Access The Bars* suntem capabili sa creem Transformari Elegante cu usurinta in orice domeniu din viata ta.Cum te poate ajuta?

Accesarea Constiintei (Access Consciouness) este metoda care schimba vieti, tehnici si procese special create pentru a te imputernici sa creezi in viata ta  ceea ce doresti.Practic, dynamic si pragmatic, Access ofera pas cu pas procese de facilitare pentru ca tu sa devii mai constient in fiecare zi din viata ta.

TOTI CEI CARE AU BENEFICIAT DE ACCESS CONSCIOUNESS AU CONSTATAT CA ACEASTA FUNCTIONEAZA.

Ruland barele (The BarsTM) este un proces energetic simplu, non-invaziv in timpul caruia facilitatorul atinge bland fiecare punct situat pe craniu pentru eliberarea energiei.Primind o sedinta de Bare (sau in termini de Access, ruland barele) adesea ramai cu un sentiment de liniste si pace; si simti ca ai mai multe posibilitati deschise catre tine.Acesta un proces incredibil de dinamic care nu doar ca iti da o stare relaxanta si proaspataca si cum ai fi avut un somn adanc si profund, dar iti schimba si viata.

Cand rulezi pe copii inaintea unui examen, rezultatele se schimba radical.Femeile insarcinate au un travaliu mult mai scurt iar procesul asterii este mai usor atunci cand acestea fac sedinte regulate de Bars.

Exista 32 de bare energetice care se regasesc pe si in jurul capului care se conecteaza cu diferite aspecte ale vietii tale.Aceste puncte noi le numim atunci cand le atingem pentru a lucre cu ele “The Bars”.

Acestea inmagazineaza componenta electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si credintelor despre ceea ce a-i fi auzit vreodata.De exemplu, fiecare gand pe care l-ai avut despre bani pe care il consideri important, energia acelui gand este stocata in bara numita “Bani”.

Sunt bare pentru vindecare, corp, control, vindecare,  constiinta,  creativitate, putere, sex si bani, imbatranire;32 diferite cele in toate.

Fiecare bara corespunde unui aspect sau segment din viata ta.

Doar atingand o bara si vei incepe sa eliberezi energia blocata in aceasta arie sau aspect al vietii tale doar atingandu-l. Cand varful degetelor este plasat gentil pe o bara si este permisa eliberarea energiei, atunci curata toate limitarile de forma credintelor, programelor, ganduri/sentimente  impotmolite(blocate)  etc.de pe acea bara.Fiecare bara este relationata cu un aspect clar(specific) al tau personal ca imbatranire, bani, vise si sperante, creativitate, bucurie, tristete si vindecare , numind doar cateva.Cand acestea sunt eliberate se creaza posibilitati mai usor in viata ta. In plus, pentru ca corpul tau este reciproc relationat cu gandurile si sentimentele tale, si creaza mai usor corpul tau.

Fiecare gand, idée, atitudine, decizie sau credinta fixa pe care o ai aceasta blocheaza energia si limiteaza capacitatea ta de a schimba ceva in aceasta arie.

Schimband energia schimbi care parte a vietii tale sa se schimbe.

Care este cea mai simpla si usoara cale de a schimba energia?O sedinta de Bare!

Majoritatea dintre noi suntem pe pilot automat in cea mai mare parte a fiecarei zi din viata noastra, folosind aceleasi programe comportamentale , sistem de credinte si puncte de vedere pe care le mentinem toata viata.In ceea ce facem, noi adesea nu functionam ca o statie de receptare, cunoastere, a da si a primi- in alta ordine de idei noi nu facem alegeri a ceea ce ne dorim in viata si nu suntem cu adevart noi!

Poti considera ca Barele reprezinta hard disk-ul unui computer unde toate programele pe care le rulezi, sunt stocate de la aceasta viata si pana dincolo de dincolo.Prin rularea Barelor (asa cum ii spunem noi facilitatorii Access) , noi putem schimba polaritatea incarcaturii electrice stocate in tine- efectiv stergand programele auto-pilot care ruleaza in viata ta si te limiteaza in viata.

Cu cat primesti mai multe sesiuni de rulare Bare, cu atat vei avea abilitatea de a fi prezent in viata ta, iar trecutul tau va influenta mai putin viitorul.Barele pot fi folosite  pentru facilitarea aspectelor din viata ta in toate segmentele si vei incepe sa te simti mai constient decat inconstient , vei incepe sa deschizi toate usile catre vindecare.

Programari la tel: 0722 926681 (reteaua Vodafone) si  0748 541180 (reteaua Orange)