CRANIOSACRALA BIODINAMICA

12th Jun, 15

O coloana vertebrala bolnava inseamna un organism bolnav.

Terapia Craniosacrala  Biodinamica Integrata  numita pe scurt CBI  este o terapie foarte profunda,  subtila si eficienta; o terapie pentru intreg organismul uman.

In craniosacrala biodinamica integrata nu se intervine pentru o boala anume, ci se lucreaza cu intregul corp in ansamblul sau.

Coloana vertebrala este principala cale de acces a informatiilor catre toate celulele corpului uman.Informatiile primite si transmise de si catre creier sunt purtate de lichidul cerebrospinal, produs de creier, si determina functionarea circulatiei sanguine, limfatice,  sistemul respirator,  hormonal,  scheletul osteomuscular, s.a.

Multe persoane cred ca denumirea de craniosacral, vine de la sacralitate.

In realitate craniosacral se refera la craniu si la osul sacru aflat la baza coloanei.Asadar, aceasta terapia faciliteaza reechilibrarea sistemului cerebro spinal adica a lichidului cefalorahidian care este produs de creierul uman.

O vertebra dislocata pune presiune asupra nervilor si vaselor sanguine care sunt conectate cu anumiti muschi si organe.Daca un nerv ramane sub presiune pentru o perioada indelungata de timp, organul ce depinde de acel nerv dezvolta patologii greu de vindecat.

CBI  imbunatateste procesele naturale de vindecare ale organismului, si se concentreaza asupra unui spectru larg de probleme medicale asociate cu durerea si disfunctia:

Alinierea gresita a vertebrelor Probleme cauzate
Cervicale Alergii, pierderea auzului, probleme de vedere, eczeme, probleme cu gatul, dereglari ale glandei tiroide
Toracice Astm, durere in brate, dureri de spate, dereglari ale vezicii biliare, probleme cu ficatul, ulcer stomacal si duodenal, boli de rinichi, probleme de piele (acnee, urticarie, eczeme,furuncule) 
Lombare Hemoroizi, dereglari de metabolism, dereglari ale vezicii urinare, ciclu menstrual neregulat, dureri menstruale, impotenta,  dureri de genunchi, lumbago,dureri lombare, circulatie proasta a sangelui in picioare, umflarea gleznelor , picioare reci, slabiciunea picioarelor, spasme musculare in picioare

Programari sedinte de Craniosacrala la tel:0722 926681-Cristina